Gras van de buren: Kroegen open?

In deze rubriek met de naam "gras van de buren.." pikken we voor jullie opmerkelijke, grappige, belangrijke, onbelangrijke, bizarre, vreemde, domme, treurige, mooie en kansloze berichten over voetbal en al haar randverschijnselen van het net. Als NEC supporter wil je natuurlijk weten hoe het gras er bij andere clubs bij ligt, hoewel het Goffertgras zal natuurlijk altijd het mooiste blijven. Deze keer nemen we je mee naar Deurne.

Tegenwoordig kijkt er niemand meer van op als er weer eens drooglegging door de burgemeester wordt opgelegd. De voorzitter van SV Deurne laat in ieder geval zien hoe het wel moet! Nu maar hopen op een mooie stunt van Deurne tegen Feyenoord.

Kroegen in Deurne massaal open bij bekerstunt
Supporters van SV Deurne hebben dinsdagnacht de gelegenheid om een mogelijke bekerstunt tegen Feyenoord uitgebreid te vieren. De voorzitter van de hoofdklasser, Kees Brood, heeft ervoor gezorgd dat de kroegen langer open blijven.

"Je moet overal rekening mee houden. Dus ook met een overwinning. Mochten we winnen, dan hebben alle kroegen in Deurne nachtpermissie. Ze mogen dan tot vier uur ’s nachts open blijven. Er kan dan dus nog lang worden gefeest", zegt Brood in het Eindhovens Dagblad.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan