Gras van de Buren: Clubcondoom

In deze rubriek met de naam "gras van de buren.." pikken we voor jullie opmerkelijke, grappige, belangrijke, onbelangrijke, bizarre, vreemde, domme, treurige, mooie en kansloze berichten over voetbal en al haar randverschijnselen van het net. Als NEC supporter wil je natuurlijk weten hoe het gras er bij andere clubs bij ligt, hoewel het Goffertgras zal natuurlijk altijd het mooiste blijven. Deze keer nemen we je mee naar Hamburg

Sankt Pauli mag dan wel in de Tweede Bundesliga spelen maar dat betekent niet dat de club niet meer populair is onder de sponsors. Integendeel zelfs. Het gaat zelfs zo goed dat het bedrijf Orion (specialist in erotische producten) binnenkort een heus condoom van de club gaat uitbrengen. Tevens komen er reclameborden in het stadion te hangen met daarop de tekst “100 procent erotiek uit Flensburg”.

Hoe geweldig zou het zijn als Durex een NEC-condoom zou uitbrengen? Samen met je 2 grote liefdes naar bed. Tijdens de daad terugdenken aan de Goals van Jarda en of de goals van Jack tegen De Vijand. Welke NEC-supporter zou dat nou niet willen?!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.