Gentenaar heeft interesse in terugkeer

Vandaag op de site van Nijmegenleeft.nl

Dennis Gentenaar kreeg deze week van Ajax-trainer Marco van Basten te horen dat er voor hem geen toekomst meer is bij Ajax. Een vervelende mededeling, die voor de doelman niet als een verrassing kwam.

Bij zijn oude ploeg NEC was Gentenaar jarenlang een vaste waarde. Hij denkt dat de Nijmegenaren een goede kans maken om donderdag van Udinese te winnen. “Omdat Udinese al is geplaatst en omdat NEC tegen Spartak Moskou ook heel sterk speelde”, legt hij uit. “De spelers realiseren zich daarom misschien dat ze ook Udinese kunnen verslaan. Het is natuurlijk gewoon een goede ploeg. Bij NEC weet iedere speler wat zijn kwaliteiten zijn én wat zijn beperkingen zijn. Als team presteren ze daarom top.”

Gentenaar ziet het wel zitten om onder Mario Been te trainen en te spelen, maar realiseert zich dat Gabor Babos het daar goed doet. “Ik begreep dat zijn contract afloopt en dat er gesproken wordt over verlenging. Pas als ze er niet uitkomen, zou NEC een optie voor mij zijn.

Als de club dat ook ziet zitten tenminste.” De sluitpost denkt niet dat het makkelijk zal zijn een nieuwe werkgever te vinden. “Voor een keeper is dat moeilijker dan voor een speler, want een speler kan vaak op meerdere posities uit de voeten. Dat is toch een voordeel. Toch blijf ik optimistisch. Hopelijk komt er binnenkort een mooie club voorbij.”

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan