Geel zwarte hooligans, ze komen!! + UPDATE

Breng vrouwen en kinderen in veiligheid en sta waar nodig uw mannetje, want ze komen eraan over een dag of 10! Het zullen er honderden zijn en ze zijn gekker dan die van Dinamo. Puur om te provoceren komen ze in het geel zwart en met een beetje pech gooien ze ook nog met uien! Arnhemmers? Nee die zijn niet zo gek! Wie dan? Rijnsburgse boys!

Het moet echt niet gekker worden, maar NEC heeft besloten om de amateurs (!) van de Rijnsburgse boys met een verplichte combi naar Nijmegen te laten komen. Op de site van de Rijnsburgse boys (bijnaam: de uien) is het volgende te lezen; "Er zullen alleen buscombi’s worden verkocht, wat dus inhoud dat er én een kaart voor de wedstrijd én een plaats voor in een bus in 1 prijs zit inbegrepen; losse kaartverkoop wil N.E.C. absoluut niet hebben en gebeurt daarom dus ook niet."   

Waar moet dit heen, waar moet dit heen? Het veiligheidsbeleid van NEC neemt nu wel hele treurige vormen aan. Laat die amateurs voor hun hoogtepunt lekker met de auto gaan. Alsof er ook maar iets zal gebeuren… Veel supporters van de Boys zoeken kaarten. Mocht je niet gaan naar deze wedstrijd, dan is dat misschien voor sommige onder ons een manier om een signaal af te geven aan de bedenkers van dit treurige idee.

Bleum  

UPDATE: Reactie NEC: "Informatie op de site van Rijnsburgse Boys verbaast ons"

Jan Bluyssen laat DTH zojuist weten dat de informatie zoals die op de site van de Rijnsburgse Boys staat niet juist is. In het vooroverleg is deze wedstrijd ingeschaald in risico A, dus een wedstrijd met het minste risico. Van NEC mogen supporters van de Rijnsburgse Boys daarom gewoon met de auto komen, een verplichte buscombi is niet opgelegd. Waarom het dan toch zo op de site staat van de Rijnsburgse Boys en waarom de Boys naar dit middel grijpen is niet duidelijk. "Dat verbaast ons" aldus Jan Bluyssen. Overigens komen de Boys met 14 bussen richting Nijmegen. Eindelijk weer een vol uitvak.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan