Dinamo: centrale defensie NEC zwak

Op de site van Omroep Gelderland:

De coaches van Dinamo Boekarest, donderdag tegenstander van NEC in de UEFA Cup, hebben geen hoge pet op van de defensie van NEC.

""De centrale defensie van NEC is hun zwakke punt", zegt assistent trainer Jean Vlãdoiu namens de Roemenen. "Die twee verdedigers zijn zwaar en traag. Eén tegen één en op snelheid moeten we het daar van ze kunnen winnen."
 
 Het beeld over NEC is niet alleen maar negatief. "NEC past zich aan. Het team is goed georganiseerd. Ze zetten 90 minuten druk en de omschakeling als team is goed verzorgd. Dat doen ze zowel aanvallend als verdedigend."

De trainer van Dinamo, Mircea Rednic, laat zelfs weten de nodige angst te hebben voor NEC. "Hun kracht zit in de standaard situaties. Ze hebben beangstigend goede koppers. Daar zullen we de komende dagen flink op studeren."

Dinamo heeft slechte ervaringen met teams en hun goede spelhervatting: Dit is al vaker ons probleem geweest", zegt Rednic. We verloren in de kwalificatie al van Benfica door spelhervattingen en dit jaar zijn al vaker punten verloren gegaan om dezelfde reden."  

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan