Bouaouzan, John en Scholten niet mee naar Boekarest

Eerder kwam forzanec.nl al met het bericht dat Bouaouzan niet naar Boekarest gaat, NEC zelf meldt nu dat ook John en Scholten niet mee zullen gaan:

Mario Been doet donderdagavond geen beroep op Collins John en Rachid Bouaouzan. De oefenmeester van NEC heeft het tweetal, evenals Dominique Scholten, achtergelaten voor de return tegen Dinamo Boekarest in het kader van de eerste ronde van de UEFA Cup. Het heenduel in Nijmegen werd met 1-0 gewonnen.

Bouaouzan werd dinsdag door Been van de training weggestuurd. De trainer verweet de aanvaller een gebrek aan inzet. Vorige week was Been na de wedstrijd tegen SC Heerenveen dezelfde mening toebedeeld, maar na de wedstrijd tegen Be Quick, waarin Bouaouzan goed speelde, leek de lucht tussen beiden geklaard.

John stond maandagavond op het veld met Jong NEC, dat met 4-1 te sterk was voor Feyenoord. De spits kopte vlak na rust de 2-1 binnen na een hoekschop van Rutger Worm. De van Fulham gehuurde aanvaller liet afloop weten zich conditioneel sterk te voelen, maar volgens Been komt het treffen in Boekarest nog te vroeg voor hem.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.