Binnenkort mogelijkheid om seizoenkaart te verkopen?

Tijdens het surfen kwamen wij bij toeval op de website van Skelper terecht. Het lijkt er op dat NEC met dit internetbedrijf, gespecialiseerd in kaartverkoop, in zee is gegaan om seizoenkaarthouders in de toekomst de mogelijkheid te bieden hun plaats voor een bepaalde wedstrijd te verkopen.

Feyenoord is in Nederland de enige club die op dit moment gebruik van een dergelijk verkoopsysteem. De werkwijze is vrij simpel. Kun je als seizoenkaarthouder een wedstrijd niet bezoeken dan kun je je plaats voor die wedstrijd te koop aanbieden via de website. De kaart wordt dan via de website aangeboden voor de normale losse kaartverkoopprijs. Wordt je plaats verkocht dan wordt de seizoenkaart geblokkeerd en krijgt de verkopende partij een bedrag dat overeenkomt met de prijs die je als seizoenkaarthouder (ongeveer) betaalt voor een wedstrijd. Het verschil tussen beide prijzen gaat deels op aan transactiekosten en komt verder in de kas van de club.

Het systeem lijkt alleen echte voordelen te hebben bij uitverkochte wedstrijden. Anders kan immers tegen dezelfde prijs een kaartje bij Ticketbox of aan het stadion worden gehaald. Het zou een verklaring kunnen zijn waarom NEC voorlopig nog niet zo’n haast heeft het nieuwe concept te presenteren. Volgens de website van Skelper zou het geheel voor de wedstrijd van vrijdag a.s. tegen Twente in werking moeten zijn.

Klik hier voor de website….wordt ongetwijfeld vervolgd!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan