Bas Sibum”s muziek voor zaterdag….een PSV nummer!

De laatste tijd draait NEC bij thuiswedstrijden de favoriete muziek top 3 van een speler. Voor PSV thuis is de keuze gevallen op Bas Sibum. Op de officiële site legt Bas uit dat Rowwen Heze (let op de spelling mensen!) en Ilse de Lange zijn favorieten zijn, maar opmerkelijk genoeg komen die niet in de top drie terug.

Wat wel in zijn top drie voor komt en dus voorafgaand aan de wedstrijd tegen PSV gedraaid gaat worden is Simply the best van Tina Turner. Tja. Het is nog het derde nummer ook dus als het even meezit wordt ie mooi vlak voor de spelersopkomst nog even ten gehore gebracht. Is er dan echt niemand bij de club die weet dat PSV al jaren onder begeleiding van dit nummer het veld van het Philips stadion betreedt? Of zijn we zo’n goede gastheer dat we de Eindhovenaren even een lekkere opkikker geven? Zullen we anders die schaal ook mooi oppoetsen en lekker langs het veld zetten?

Tipje vast voor de volgende speler in de rij voor de wedstrijd tegen Vitesse: Status Quo! Of zaterdag toch maar gewoon Rowwen Heze of Ilse de Lange doen?

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan