Ajdarevic (Liv) zegt GAE af voor NEC + filmpje

Vandaag in de Gelderlander.

NEC geeft middenvelder van Liverpool een kans

Astrit Ajdarevic ( 18) komt komende week op proef bij NEC. Ajdarevic, geboren in Kos­ovo en in het bezit van een Zweeds paspoort, staat sinds an­derhalf jaar onder contract bij Li­verpool. „Een linksbenige midden­velder, technisch bekwaam en fy­siek sterk”, legt technisch directeur Carlos Aalbers uit. „De prioriteit ligt bij de voorhoede, maar sommi­ge kansen kun je niet laten lopen.” 

Het onderstaande bericht is afkomstig van de site van Voetbalzone.nl

Ajdarevic zegt GA Eagles af en gaat naar NEC

Go Ahead Eagles kan Astrit Ajdarevic vergeten. De middenvelder van Liverpool maakte tijdens een stage een goede indruk, maar heeft dinsdag afgezegd. De achttienjarige Zweedse jeugdinternational gaat zijn geluk beproeven bij NEC, eerst nog op proef. "Daar ben ik best kwaad om", vertelt Marc Overmars, bestuurslid technische zaken, woensdag in De Stentor. "We geven zo’n jongen een kans en dan gaat er andere Nederlandse club mee strijken. Al begrijp ik wel dat hij zo hoog mogelijk wil spelen.”

De in Bosnië Herzegovina geboren middenvelder gaf na zijn stage in Deventer aan nog een oefenstage bij Leeds United af te werken alvorens hij een beslissing zou nemen. Ajdarevic arriveerde in het seizoen 2006/07 bij The Reds en heeft nog een contract tot 2009. Hij kwam vooralsnog alleen in actie voor de beloften.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan