van Beukering: “Hij zat er geloof ik wel lekker in.”

Heel lang leek het erop dat Jhonny van Beukering zaterdagavond matchwinner zou worden bij de competitie – ouverture van NEC.

Jhon van Beukering is blij met zijn eerste officiële treffer in het shirt van NEC. De bijna 24 – jarige spits zette zijn ploeg kort voor de rust op voorsprong, maar moest vanuit de dug – out toezien hoe Roda JC vlak voor tijd toch nog langszij kwam: 1-1.
"Jammer, maar niet helemaal onterecht", oordeelde Van Beukering, die deze zomer de overstap van De Graafschap naar NEC maakte, na afloop. " Roda had over negentig minuten het beste van het spel, al vond ik wel dat wij de beste kansen kregen. Toch denk ik dat een gelijkspel de verhoudingen aardig weergeeft."

De treffer, waarmee de Velpenaar zich zaterdagavond in de boeken schoot, was er een om in te lijsten: een snelle uitgooi van Gábor Babos, een pass van Muslu Nalbantoglu en een voorzet van Rutger Worm die door Van Beukering langs doelman Bram Castro wordt gekogeld.

"De bal van Rutger kwam net iets achter me, maar ik had geluk dat die verdediger (Jean-Paul Saeijs, red.) even weggleed. Daardoor kreeg ik de tijd om ‘m aan te nemen en uit de draai in te schieten. Hij zat er geloof ik wel lekker in." Over het spel van NEC was Van Beukering maar matig tevrden. "Voor rust kwamen we er niet aan te pas. Roda had heel veel beweging op het middenveld waardoor wij constant achter de bal aan moesten hollen. Dat kostte veel kracht. Positief vond ik wel dat iedereen hard voor elkaar werkte. Na mijn goal waren we zelfs de betere ploeg. Jammer dat we de winst nog uit handen gaven."

Bekijk hier het doelpunt van Jhonny van Beukering.

Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan