Statement: verkoop fanzine uitgesteld

Ja, je leest het goed, ook de Trouwe Honden wagen zich aan een statement. Meestal een nette manier om aan te geven dat je zo goed mogelijk gaat proberen krom (slecht) nieuws recht te lullen en dat is ook bij ons het geval.

Het geval wil namelijk dat we in ons enthousiasme bij het drukken van de wedstrijdkaartjes hebben aangegeven dat het eerste fanzine van dit seizoen (nummertje 35 al weer) voor de wedstrijd tegen Nac verkocht zou gaan worden. We hebben ons echter nogal vergist in de hoeveelheid werk dat gaat zitten in het lanceren en draaiende houdende van de nieuwe website. We zijn nu weer een beetje van de schrik bekomen en hard bezig om een boekje in elkaar te draaien dat voor de wedstrijd tegen Willem II op 30 september klaar zou moeten zijn voor de verkoop.

Zoals in de meeste gevallen hebben de trouwe vaste abonnees ook bij ons geen poot om op te staan, jullie hebben het er maar mee te doen. Uiteraard vinden jullie het boekje wel weer een paar dagen eerder dan de wedstrijd op de mat. Om de klanten in de losse verkoop te compenseren hebben we besloten dit jaar opnieuw geen inflatiecorrectie door te voeren. Het fanzine is dus wederom te koop voor slechts één euro.

Om te pijn te verzachten, hier nog een keer de voorkant van nr 34!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan