Snoyl spoorloos bij NEC-Roda JC

Omroep Gelderland meldt dat Ferne Snoyl om onduidelijke redenen afwezig was vanavond. Dus mocht iemand hem gezien hebben, meldt het ons even! Wie weet alleen wat gespeculeer van Omroep Gelderland, maar feit is natuurlijk wel dat kaartenkoning Snoyl niet de gemakkelijkste jongen in de selectie is, dus wie weet het eerste binnenbrandje…

"Snoyl om onduidelijke reden afwezig
Op het wedstrijdformulier van de seizoensopener tegen Roda JC ontbrak NEC-middenvelder Ferne Snoyl. De reden daarvoor was niet duidelijk.

"Hij is niet fit", was alles dat trainer Mario Been erover kwijt wilde. Op de vraag wat er dan mankeert, zegt Been: "Hij is niet wedstrijdfit". En daar blijft het bij. Op de tribune is Snoyl niet te vinden tussen andere selectiespelers. Ook na afloop in de catacomben is hij niet aanwezig.

Snoyl is er niet in geslaagd om in de voorbereiding een basisplaats af te dwingen. Hij speelde vrijdag wel mee met Jong NEC."

In de wandelgangen van de al eerder genoemde catacomben en via internet werd druk gespeculeerd over de reden van de afwezigheid van Snoyl. Gesuggereerd werd dat Snoyl 3 kilo te zwaar was en dat hij van Been een bepaalde tijd had gekregen om die kilo’s kwijt te raken. Toen hij weer op de weegschaal stond zou hij nog eens 3 extra kilo’s aangekomen zijn.  

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan