Scholten en vd Boogaart voorlopig aan de kant

Het seizoen is nog maar net onderweg, maar voor Cees van der Linden is er alweer genoeg werk te verrichten. Mark Otten is al langdurig uitgeschakeld, Snoyl moet flink wat kilootjes kwijt raken en daar kwamen maandagavond tijdens Jong NEC-jong arnep weer twee gevalletjes bij…

Dominique Scholten is geruime tijd uit de roulatie. De negentienjarige linkspoot van NEC brak maandagavond bij de start van de competitie tegen Jong Vitesse zijn onderarm op drie plaatsen. Scholten is nog diezelfde avond in het CWZ geopereerd waarbij de botten met metalen plaatjes zijn vastgezet.

Ook Mark van den Boogaart is voorlopig niet inzetbaar. De 21-jarige middenvelder liep maandagavond een fikse enkelblessure op na een wilde tackle van Vitessenaar Akif Matin. Dinsdagmiddag zijn er foto’s gemaakt. Daarbij is duidelijk geworden dat Van den Boogaart niets gebroken heeft. Wel heeft hij zijn enkelbanden gescheurd. Het gekwetste gewricht is in het gips gezet, zaterdag kan hij beginnen aan zijn revalidatie. De kwetsuur houdt de Rotterdammer drie tot zes weken aan de kant.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan