Reacties na PSV-NEC

Op Omroep Gelderland uiteraard de eerste reacties uit Eindhoven, deze keer van een doodongelukkige Muslu en Lorenzo Davids, na de 5-0 nederlaag.

Muslu ongelukkig middelpunt bij NEC
Doodongelukkig was Muslu Nalbantoglu. Niet alleen in het duel met PSV, maar ook erna. Veel zin om commentaar te geven had hij niet.

"Het moet hè?", verzucht de verdediger als hem om een reactie wordt gevraagd. Hij speelde slecht terug op Babos, waarna de 1-0 viel. "Ik deed dat heel slecht. Maar er lukte bij niemand iets in de eerste tien minuten. Na die fout deed ik nog een paar dingen niet goed. De 1-0 zat denk ik nog in mijn hoofd." Dat NEC met 5-0 verloor was niet nodig. "Olsson ging eruit en zij scoorden nog drie keer. Dat is… Ik wil bijna ‘kut’ zeggen, maar het was gewoon ‘klote’.

Davids: we waren bang om te spelen
De manier waarop NEC de eerste helft tegen PSV speelde past niet bij de stijl van Lorenzo Davids. Na rust ging de Rotterdammer ouderwets voorop in de strijd.

"Het leek wel of we bang waren om te spelen", zegt Davids eerlijk over zijn ploeg voor rust. "We waren onszelf niet. We moesten meer strijd leveren. De speech van de trainer gaf ons moed. We hadden niets meer te verliezen, moesten terugkomen in de wedstrijd." De mogelijkheden kreeg NEC daar ook voor. "Daarmee is het verschil direct neergezet. Wij maken de kansen niet, zij wel. En dan verlies je geflateerd."

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan