Reacties na NEC-Heerenveen

Omroep Gelderland voelt spelers en/of trainers van de gelderse clubs na ieder duel aan de tand. Dit maal Brett Holman over zijn terugkeer, verdediger Jonas Olsson en trainer Mario Been.

Holman terug na tien weken balen
"Je stelt je in op de prognose, en die was veel korter dan tien weken", zegt Holman na zijn rentree in het duel tegen Heerenveen. "Ik heb het heel moeilijk gehad. Je kunt dan beter niet met me praten. Ik kreeg oefeningen van de fysio’s, deed ze, en baalde."

Het publiek reageerde enthousiast op zijn rentree. "Dat is fijn. Ik vond het sowieso mooi dat het publiek ons ging aanmoedigen toen we achterkwamen. Dat voelt goed, maar het was voor het eerst. Toch hoort het eigenlijk zo." 

Olsson: wij hebben goed gespeeld
"Het was een wedstrijd van momenten", zegt Jonas Olsson terecht. "Zij krijgen twee kansen en scoren. Wij krijgen meer kansen en missen. Het veld was ongelofelijk slecht, als je dat meetelt vind ik dat we heel goed gespeeld hebben,voor zover mogelijk."

En passant was Olsson tevreden over de EK loting van zijn land. Oké, Spanje en regerend kampioen Griekenland zitten erbij. Ik zie mogelijkheden. Nu moet ik nog bij de selectie komen."

Been:het komt goed, echt waar
Mario Been knikt als wordt gezegd dat het, zij het onder andere omstandigheden, hetzelfde verhaal is als zo vaak eerder dit seizoen.

"Zo is het precies", zegt de trainer van NEC ter bevestiging. "Het was net niet. We zijn echt de betere ploeg en krijgen kansen die erin moeten. Zij scoren wel. En precies die zaken bepalen wie er in het linker-, of het rechterrijtje staat."

NEC staat nu al weken op slechts elf punten en dat gaat de club nu voelen. "Duidelijk, maar ik kan niets meer vragen van die jongens. Ze geven  alles. En het komt goed, echt waar."

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
Reageer op de DTH Facebook pagina
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan