Reacties na FC Utrecht-NEC

Aanvoerder Peter Wisgerhof en trainer Mario Been geven hun mening tegenover Omroep Gelderland over het duel van zondag tegen FC Utrecht.

Wisgerhof: "Ongelofelijk dit."
"Zoals die goals vallen, drie frommel goals. Dat bestaat niet", vindt Wisgerhof. "Bij de 1-1 raak ik de bal met mijn hand ja, onbewust. Daardoor kan Van Dijk zo doorlopen en intikken. En dat direct nadat we 1-0 voorkomen."

Deze nederlaag doet duidelijk pijn in Nijmegen. "Dit is heel zuur. Ik denk dat we vandaag meer van onszelf hebben verloren dan van Utrecht. Ik vond ons bij vlagen beter. Zeker direct na rust hadden we Utrecht pijn moeten doen."

Mario Been:
"Het was aanhaken of afhaken vandaag. Het is afhaken geworden, zegt de coach. "We zijn duidelijk niet zover als ik had gedacht. De 1-1 zorgde bij ons voor onrust in de ploeg. Terwijl er ok fases waren waarin we hadden kunnen winnen. Met name kort na rust."

Toch ben ik trots op het feit dat we veerkracht tonen na de 2-1. Jammer dat we de deksel op de neus krijgen. We hebben er keihard voor gewerkt en zeker een gelijkspel verdiend."

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan