Reacties na FC Twente-NEC (beker)

Jonas Olsson: dit was onze dag
In de competitiewedstrijd tegen Twente leek het alsof alleen Jonas Olsson wilde winnen. Zijn voorbeeld werd donderdag gevolgd. "Nu wilden we echt, vanaf de eerste minuut", vindt de Zweedse verdediger. "In het begin was het toch moeilijk. Maar het ging steeds beter. Dat heeft met zelfvertrouwen te maken, ja. In de rust wisten we dat dit onze dag was."

Nu moet de lijn worden doorgetrokken naar de competitie. "Nu komen er twee hele belangrijke wedstrijden. Willem II en Excelsior moeten zes punten zijn. Dan zijn we weer ‘back in business’, vind ik." 

Mario Been: het kan nog veel beter
Talent alleen is niet genoeg om wedstrijden te winnen voor NEC. Tegen FC Twente toonde het elftal van trainer Mario Been aan ook te kunnen buffelen als het moet. "Er is een verschil tussen je best doen en echt je best doen", weet Been. "Vandaag heb ik dat laatste gezien. Het kan nog veel beter, maar we zijn op de been gebleven. Ik moet de jongens een compliment maken." Over drie dagen wacht de volgende serieuze test: Willem II. "We moeten er zondag staan, maar deze wedstrijd toont aan dat we dat kunnen. We hebben dan ook de steun van het publiek."

Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan