Reacties na De Graafschap-NEC

Onze aanvoerder Peter Wisgerhof, en doelpuntenmaker El-Akchaoui geven hun visie over het duel tegen de superboeren tegenover Omroep Gelderland

Aanvoerder Wisgerhof waarschuwt NEC
"Er zit veel druk op en dan moet je rustig blijven, maar dat missen we op dit moment. We moeten beseffen dat we degradatievoetbal moeten spelen. Zolang we niet een paar punten los staan, is dat de situatie."

Het voetbal tegen De Graafschap oogde volgens Wisgerhof te gezapig. "Je ziet dat het vertrouwen ontbreekt in deze ploeg. De simpelste ballen over twee, drie meter gaan al verkeerd. Het kaatsen lukt niet. En jongens verstoppen zich een beetje."

El Ak zorgt voor opluchting bij NEC
"Het was ongeveer 25 meter. Ik oefen er wel eens op bij de training dat de bal een curve maakt naar de buitenkant en gelukkig deed die dat. Daar verkeek de keeper zich op."

Ondanks het punt blijft NEC in grote degradatienood verkeren. "El-Ak" is zich daar terdege van bewust. "We moeten nog harder knokken. We laten het na om kansen te benutten. Ik hoop dat de gifbeker nu leeg is. Nu een puntje, dat is vooral mentaal een groot verschil voor de groep met nul."

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.