Reacties Been & Prent na NEC-Feyenoord

Heel langzaam dringt het door in Nijmegen: NEC zou best wel eens kunnen degraderen dit seizoen.

"We zitten in de hoek waar de klappen vallen", zegt trainer Mario Been. "Daar kom je ook niet zomaar meer weg. Op basis van de wedstrijd tegen Feyenoord kan ik niemand verwijten maken. Maar we geven de 1-0 weg."

NEC speelt komende week tegen VVV en Willem II, twee echte zes-punten duels. De druk ligt vol op tweede kerstdag, de thuiswedstrijd tegen VVV. "Tijd van feestdagen, oké. Ik ben voetbaltrainer en VVV thuis is nu even belangrijker dan feestdagen."

In de schaduw van het besef dat degradatie wekelijks meer realiteit wordt, kreeg Alexander Prent ineens toch nog speelminuten.

De rechteraanvaller vertrekt per 1 januari naar Zweden voor drie jaar. Hij zou geen speelminuut meer maken zei trainer Mario Been. Maar blessures haalden die woorden in. "Gelukkig", zegt Prent na de wedstrijd. "Ik wilde graag nog minuten maken thuis. Misschien kan het ook nog tegen VVV."

Prent heeft alles voor elkaar voor zijn avontuur in Halmstad. "Het appartement is geregeld, maar eerst is het hier nog een belangrijke week."

Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan