Prent trekt de lijn door bij Jong NEC

Er staan nog vier minuten op de klok als Mario Been de situatie in een oogopslag heeft ingeschat. "Nu is-ie weg", roept de trainer vanaf de tribune in het Arke Stadion.

Op het veld snelt Alexander Prent langs twee tegenstanders en legt de bal met een droge geplaatste schuiver in de verre hoek. Het is de genadeklap voor Jong FC Twente dat in eigen huis de bekerwedstrijd tegen de beloftes van NEC – die door een vrije trap van Dominque Scholten en de hulp van doelman Paauwe na 66 minuten op 1-0 zijn gekomen – met 2-0 zal verliezen. "Zoals Alexander op dit moment voetbalt… Echt goed. In zijn kracht maakt hij de acties. Zo is hij bijna niet te stoppen," looft Wim Rip zijn 24-jarige pupil.
(…)
"Ik zit lekker in mijn vel", zegt de aanvaller die vorig seizoen nog aan TOP Oss werd verhuurd. "Daar heb ik de andere kant van de medaille leren kennen. Fijne mensen, maar slechte velden en sombere accommodaties. Dit is mijn laatste kans bij NEC. Het wordt voor mij alles of niets. Ik heb een goede voorbereiding gedraaid. Als beloning kreeg ik zaterdag tegen Roda JC een invalbeurt van de trainer. Dat vond ik fantastisch. Daarom zal ik er alles voor doen om deze vorm vast te houden."

Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan