Paes voorzitter af

Onze stille voorzitter is geen voorzitter meer. Vincent Paes stopt per 1 januari als voorzitter van NEC. Paes voelt zich niet meer gesteund door de raad van commissarissen van NEC.

Vincent Paes treedt terug als voorzitter Raad van Commissarissen N.E.C. Holding BV

Per 1 januari 2008 treedt Vincent Paes terug als voorzitter van de Raad van Commissarissen van N.E.C. Holding BV. De voorzitter is deze week tot dit besluit gekomen op grond van verschil van inzicht over de organisatie en de rol van de voorzitter daarin. Dit heeft ertoe geleid dat hij zich niet langer gesteund voelt door de Raad van Commissarissen. Hij heeft besloten daaruit zijn conclusies te trekken en zijn voornemen om terug te treden, gemeld aan de voorzitter van de Raad van Toezicht van N.E.C. Deze heeft dit besproken met de overige leden van de Raad van Toezicht en zij hebben moeten constateren dat zij deze stap van Vincent Paes alleen maar kunnen respecteren.

Bron: NEC-Nijmegen.nl 

Swart: vertrek Paes kan helpen

Voorzitter Vincent Paes van NEC is opgestapt. Volgens algemeen directeur Jacco Swart heeft dat niets te maken met de nederlaag in Tilburg. "Hij had dat vrijdag al besloten. Hij kan zich bij ons niet goed profileren. Het is ook heel lastig om Van Delft op te volgen. Van twee kanten is niet geworden wat we ervan hadden verwacht", zegt Swart. Volgens de directeur kan het vertrek van Paes helpen. "We hebben momenten nodig, dit kan er één zijn. Investeerders wilden na zijn komst niet meer investeren. Al denk ik niet dat hij daarom is opgestapt."

Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.