Old-school met de trein naar Rotterdam

Ken je het nog? Lekker galmend klinkend gezang door stationshallen, samen lappen voor die ene supporter zonder geld, een meermanskaart halen, met de kop in de wind uit het raam van de trein hangen? Wie nu spontaan heimwee-gevoelens krijgt of wie wil weten waar het over gaat, moet nu verder lezen.

Ons is namelijk ter ore gekomen dat een groep supporters de vrij vervoer regeling naar Sparta heeft aangegrepen om weer eens lekker ouderwets met z’n allen per trein naar een uitwedstrijd te gaan. Veel supporters weten niet eens meer wat het is, maar de wat oudere supporters weten wel hoe gezellig het kan zijn. Gezellig is natuurlijk niet treinen slopen of ander ouderwets voetbalgeweld (blijf dan aub thuis!), maar gezellig is gewoon lekker met z’n allen onder het genot van een natje en een droogje weer eens met een wat grotere groep een uitwedstrijd te gaan beleven.
Vanaf 10.00 uur wordt er verzameld op het station en waarschijnlijk zal kort na elf uur de trein naar Rotterdam genomen worden. Hoewel de supporters niets met een supportersvereniging of fansite te maken hebben, juichen wij van de De Trouwe Honden dit initatief wel toe en velen van ons zullen zeker van de partij zijn. Wil je ook mee? Haal dan een kaart voor eigen vervoer en sluit je aan.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan