NEC wil Lens van AZ overnemen

Onze TD is alweer druk bezig voor volgend seizoen. Naast alle geruchten die er op dit momen zijnt is één ding zeker en dat is dat NEC Jermain Lens graag voor vast over zou willen nemen van AZ. Vi meldt het volgende.

”We zoeken voor elke linie een extra versterking”, vertelt Carlos Aalbers in Voetbal International. ”Op dit moment zijn we niet op elke positie dubbel bezet. Dat kan een probleem worden bij blessures of schorsingen.”

Deze zomer huurde NEC Jeremain Lens van AZ Alkmaar. De rappe aanvaller, die afgelopen weekend nog scoorde in het met 3-0 gewonnen duel tegen Heracles Almelo, maakt steeds meer indruk op de clubleiding van de Gelderse club.

”We zien aan hem dat hij ritme opdoet”, vervolgt Aalbers. ”Jeremain is een speler met zeer specifieke kwaliteiten en veel potentieel. Het is nog wellicht wat te vroeg om over hem te oordelen, maar we zouden niet onwelwillend tegenover een gesprek met AZ staan om Jeremian vast over te nemen.”

Lens heeft bij de Alkmaarders nog een contract lopen tot het einde van dit seizoen. Marcel Brands, technisch directeur bij AZ, heeft laten weten dat zij pas in de winterstop zullen nadenken over alle opties. ”Wij bespreken in de winterstop wat onze plannen met de verhuurde spelers zijn.”

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan