Legio Noviomagum ten einde raad!

Het is al een tijdje stil rondom de jongens van Legio Noviomagum. Het hoe en waarom is na het lezen van het onderstaande stukje op hun site wel duidelijk.

Legio Noviomagum ten einde raad!

Al sinds de oprichting van Legio Noviomagum, inmiddels bijna twee jaar geleden, zijn wij druk op zoek naar een werkruimte waar we onze acties kunnen voorbereiden. Dat houdt in: het intekenen en schilderen van grote spandoeken. We hebben inmiddels oproepjes geplaatst op alle NEC (fan)sites en zelfs in De Gelderlander. Ook hebben we het via verschillende NEC-ingangen geprobeerd, maar hier is helaas niets uitgekomen. Tot slot hebben we een dertigtal grote NEC-sponsors aangeschreven of zij een ruimte voor ons hebben, maar ook daar is helaas geen gehoor aan gegeven.

Inmiddels zitten we op een dood spoor en zijn we ten einde raad. We zijn momenteel simpelweg niet in staat grote spandoeken te maken wegens dit gebrek aan een werkruimte. Hierdoor hebben we al een mooie actie af moeten blazen en als er niets verandert zullen we beperkt blijven in onze mogelijkheden. Voorheen konden we voor grote doeken (zoals die voor Dennis Gentenaar en Jarda Simr) nog in de Vasim terecht, maar ook daar kunnen we inmiddels (oa. door verbouwingswerkzaamheden) niet meer terecht, wij zijn dus ten einde raad!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan