Janssen op dreef bij Jong NEC

Jong NEC blijft maar winnen. In een matig bekerduel in Deventer tegen de Eagles won NEC weer, dit keer met 2-1. Beide Nijmeegse doelpunten kwamen op naam van kersverse aanwinst Tim Janssen. In de 8e minuut scoorde hij na een prima voorzet van Prent en in de 20ste minuut uit, jaja, een corner van Snoyl. Op deze goede eerste 20 minuten na, was het verder allemaal toch erg slordig. De goal van de Go Ahead 3 minuten voor tijd kwam echter te laat om de wedstrijd nog spannend te maken.

Janssen speelde een uurtje mee. De Hongaar Vadócz stond 70 minuten in het veld, maar viel nog niet echt op. Van de selectie speelden Snoyl, Janssen, Vadócz, Prent, Aarab en Fachtali mee. Jong NEC heeft nu de eerste drie van de in totaal vier bekerduels in de poule gewonnen. Aanstaande maandag speelt jong NEC de competitiewedstrijd tegen jong Utrecht in de Goffert.