Het gras bij de buren: Vinger kwijt!

In deze rubriek met de naam "gras bij de buren.." pikken we voor jullie opmerkelijke, grappige, belangrijke, onbelangrijke, bizarre, vreemde, domme, treurige, mooie en kansloze berichten over voetbal en al haar randverschijnselen van het net. Als NEC supporter wil je natuurlijk weten hoe het gras er bij andere clubs bij ligt, hoewel het zal Goffertgras natuurlijk altijd het mooiste blijven. Deze keer nemen we je mee naar IJmuiden.
 
Een doelpunt tegen de aartsrivaal is natuurlijk altijd een hoogtepunt.. Maar voor supporter Mike van Stormvogels Telstar was het hoogtepunt ook meteen een dieptepunt. Mike sprong namelijk uit pure vreugde in de hekken toen zijn club scoorde tegen aartsrivaal HFC Haarlem. Toen Mike het hek los liet bleef zijn ring achter een spijltje hangen waardoor hij een deel van zijn vinger kwijt raakte.

"Ik hoorde toen ik naar beneden kwam het metaal van mijn ring op iets van metaal vallen en dacht eerst: ik ben mijn ring kwijt." Die ring bleek driekwart van zijn vinger, hoewel hij geen pijn voelde. Ook de dag erna zegt hij niets te voelen hoewel hij wel paracetamol moet slikken. "Het is pure pech, het had iedereen kunnen overkomen."

Mike vervolgt zijn relaas: "De stewards van Telstar hebben mij goed opgevangen en me naar binnen gebracht. Daar heeft de clubarts naar mijn wond gekeken." Zijn vinger werd in een emmer met ijs gelegd. Een ambulance heeft hem snel naar het VU Ziekenhuis in Amsterdam gebracht, omdat daar volgens het ambulancepersoneel de meeste deskundigheid was. De Telstar-supporter vertelt dat de vinger reddeloos verloren was. Alle -bot, pezen en spieren- waren doorgesneden. "Van mijn vinger hebben ze toen een mooi stompje gemaakt."

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan