Gras van de buren: “zo kan het dus ook!”

In deze rubriek met de naam "gras van de buren.." pikken we voor jullie opmerkelijke, grappige, belangrijke, onbelangrijke, bizarre, vreemde, domme, treurige, mooie en kansloze berichten over voetbal en al haar randverschijnselen van het net. Als NEC supporter wil je natuurlijk weten hoe het gras er bij andere clubs bij ligt, hoewel het Goffertgras zal natuurlijk altijd het mooiste blijven. Deze keer nemen we je mee naar Amsterdam.

Ajax-fans voor nop naar Ajax-Dinamo Zagreb

Volgens FC Update.nl mogen seizoenkaarthouders van Ajax het eerste UEFA Cup-duel van hun club, op 4 oktober tegen Dinamo Zagreb, gratis bijwonen. Het bestuur van Ajax wil op deze manier al die huilende Amsterdammertjes een beetje tegemoet te komen na de verloren wedstrijd tegen het altijd lastige Slavia Praag.

Directeur Maarten Fontein, niet vies van een beetje populisme verklaard: "Het bestuur en de directie bewonderen de steun van de supporters die ook in moeilijke tijden onvoorwaardelijk achter ons staan. Daarom bieden wij onze seizoenkaarthouders de mogelijkheid de eerste thuiswedstrijd voor de UEFA Cup in de Amsterdam ArenA gratis bij te wonen. Het is juist nu van belang om het team met zijn allen te steunen…" Je zou er bijna tranen van in de ogen krijgen.

Maar goed, eerlijk is eerlijk: Toch netjes dat een club die normaal gesproken alleen aan de punten en de centen denkt, ook eens een keer aan de supporters denkt na zo’n schandalige wanvertoning. Daar kunnen ze bij ons nog wat van leren! Are you watching Jacco?

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan