Goedkoop én eigen vervoer naar Excelsior, Ajax combi

Op de officiële website van NEC is de voorverkoopinfomatie bekend gemaakt voor de uitwedstrijden tegen Excelsior en Ajax. Een beetje aan de late kant voor de eerste wedstrijd, maar keurig op tijd voor de wedstrijd in Amsterdam. Hopelijk houdt NEC die lijn vast zodat supporters ruim van te voren weten waar ze aan toe zijn.

Onderstaande info is ook te vinden op de kaartverkoop pagina, die ook vanaf de homepage van deze site bereikt kan worden (in wedstrijdoverzicht blok). Op deze pagina zullen we vanaf nu meer informatie gaan bijhouden, je vindt er bijvoorbeeld een vergelijking tussen de vervoerswijzen van dit seizoen vs. vorig seizoen.
 

Zaterdag 6 oktober, 20.00 uur: Excelsior –  NEC
 
Door een actie van de supportersvereniging zijn de prijzen van een losse kaart en een buscombi gelijk. Vreemd natuurlijk, maar we zijn al lang blij dat we weer eens met eigen vervoer kunnen gaan. Helaas geldt er nog wel een uitkaartverplichting.
 
Voor de mensen die met de bus willen:
Prijs is 12,50 euro voor leden van de SV, 15 euro voor niet leden. Verkoop via Ticketbox of op werkdagen bij het stadion van 9 – 17 uur. De bussen vertrekken om 17.30 uur.
 
Voor de gelukzoekers die op eigen houtje gaan:
Tot op de wedstrijddag zelf zijn de kaarten a 15 euro bij Ticketbox te krijgen. Verder is er na de pot tegen Willem II verkoop bij de skihut van de SV achter de Gofferttribune, prijs dan 12,50 euro (alleen leden).
 
Overigens zou je nog kunnen proberen op de wedstrijddag aan te pappen met een seizoenkaarthouder van Excelsior, want die mogen, gezien de tot nu toe tegenvallende toeschouwersaantallen in Rotterdam, een introducé voor de halve prijs meenemen.
 
 
Zaterdag 20 oktober, 19.30 uur: Ajax – NEC
 
De trammelant op Duivendrecht een paar jaar terug zal ons wel tot in de eeuwigheid achtervolgen, oftewel: verplichte buscombi.

Kaartverkoop is van 6 – 17 oktober via Ticketbox (31 euro) of de stadionreceptie (29 euro). Leden van de SV krijgen op die prijs 2 euro korting. De bussen vertrekken om 17.15 uur. 

Overigens kun je op elke andere clubcard dan NEC, Feyenoord of Oranje drie kaarten voor deze wedstrijd aanvragen. Klik hier voor de prijzen. Je moet dus wel even een clubcard van een andere club regelen. Die van RKC heb je binnen 3 weken thuis, dus dat kan nog net.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.