Gelderlander vandaag: Been reikt Snoyl”s boek uit?

Bij onderstaand bericht moesten wij per direct aan onze NEC’er op non-actief denken, zou hij het brein zijn achter de site en het boek!? Ferne is namelijk flink in ‘beweging’ tegenwoordig en ook weer ‘op gewicht’.

Mario Been reikt boek uit over voeding
NEC-trainer Mario Been overhandigt vrijdag in het Goffertstadion het eerste exemplaar van het boek Nooit meer honger, wel altijd trek aan de auteurs Mirjam Bouwens en Patty de Klein. Zij richtten in 2004 het Bureau voor Voeding en Beweging (www.gewichtsadvies.nl) op, aan de Kronenburgersingel in Nijmegen. Met gerichte dieetadviezen en een bewegingsprogramma begeleiden ze bij afvallen. In het boek komen zowel kinderen als volwassenen met gewichtsproblemen zelf aan het woord. Aan de hand van ervaringsverhalen willen de auteurs laten zien dat campagnes en standaardadviezen niet werken.

Plannen voor extra ring op stadion en sporthal
Voetbalclub NEC maakt volgende week vrijdag haar plannen met de uitbreiding van het Goffertstadion bekend. De club zal wethouder Paul Depla het plan overhandigen. Daarin staan ook wat het Huis van de Topsport behelst. Dat is een sporthal die moet verrijzen vlak bij het stadion; de hal zal worden gebruikt door sportclubs, scholen en de medische sector.

En in de derde helft en sprietjes van de Gelderlander, kwamen wij de volgende berichten tegen…

Doelen (1)
„ Die zanger, die heeft wel een bekend gezicht”, zei iemand zondag in de perskamer van NEC. Maar hij kon niet op de naam komen. Hij sloeg zichzelf voor de kop toen iemand hem vertelde dat het ging om Bjorn van der Doelen. De blonde middenvelder van weleer was in De Goffert om zijn meest recente cd te overhandigen aan Hannie Kunst, wethouder van Economische Zaken, Onderwijs en Cultuur van de gemeente Nijmegen. Op de cd staat onder andere het nummer Nijmegen, een ode van de oud-NEC’er aan de Waalstad.

Doelen (2)
Van der Doelen speelde het nummer zondag ook in de rust van NEC- FC Groningen. Het was zijn beroerdste optreden ooit in De Goffert. Dat ‘ Doelen’ playbackte, was al van tevoren bepaald. Dat hij dat uitermate slecht deed, was niet de bedoeling. Maar er bleek iets mis te zijn de dienstdoende geluidsinstallatie: het geluid en de mondbewegingen van de zanger liepen niet synchroon.

De Treffers-NEC
* Groesbeek wordt vandaag alcoholvrij gehouden in verband met De Treffers- NEC. Daar drinken wij op. Maar dan wel in Nijmegen. * Laat een hoofdklasseclubn keer zo’n wedstrijd organiseren en ze willen, met alle moeite die dat kost, nooit meer naar een topklasse. * Bij De Treffers hebben ze nog overwogen om vanavond verzorger Jan Maas in te zetten als verdediger. Vooral op de doellijn schijnt hij in staat te zijn tot miraculeuze reddingen. Of niet soms, Jack de Gier? * Overigens: RTL zendt als het goed is vanavond een dubbelinterview uit. Een gesprek dus met De Gier, de man die in augustus 2000 dacht te scoren, en Maas, de man die dat voorkwam door pardoes het veld in te lopen. * De lichtmasten op sportpark Zuid in Groesbeek voorzien in net te weinig licht voor goede tv-opnamen van de wedstrijd. Daarom deze oproep aan de toeschouwers om de auto met de voorkant richting sportpark te parkeren. En de koplampen aan laten, accublieft.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan