El Akchaoui is het helemaal zat

Vandaag liet El Akchaoui zijn hart spreken in het Algemeen Dagblad. Volgens onze linksback is er te weinig strijdlust en daar baalt hij goed van. In het stuk zijn enkele rake quotes van Youssef te lezen: ‘Ik vind het een schande dat we in de buurt van Excelsior staan’ en ‘Natuurlijk hadden we meer dan twaalf punten moeten hebben, maar de stand liegt helaas nooit’ of het simpele maar oh zo krachtige ‘Je kan nog zo’n mooie auto hebben, maar als je niet weet hoe je ‘m moet besturen, dan wordt het niets.’

El Akchaoui wil dat alle spelers eens in de spiegel gaan kijken en keihard gaan knokken om het seizoen dat misschien wel eens heel kritiek kan gaan worden een andere wending te geven. Vier punten uit de komende 3 wedstrijden is het minimale waar El Akchaoui genoegen mee wil nemen.

Mario Been steunt zijn verdediger. Ook hij stoorde zich afgelopen zaterdag mateloos aan de passiviteit van zijn aanvallers. ‘Weinig jongens trekken hun mond open, daarom ben ik blij met de teksten van Youssef. In feite is het precies wat ze de trainer ook elke week horen zeggen.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan