De Gelderlander daglog Carlos Aalbers: vrijdag

Carlos Aalbers is Leen Looyen opgevolgd als technisch directeur van de Nijmeegse eredivisieclub NEC In de week voor de start van de voetbalcompetitie houdt hij een daglog bij in dagblad De Gelderlander. Vandaag de laatste dag: vrijdag.

Hedenmorgen is er een jonge Braziliaanse speler aangekomen die een aantal dagen bij Jong NEC traint. De afgelopen periode zijn er regelmatig spelers geweest die bereid zijn zelf te investeren voor een kans in het Europese voetbal. Tevens had ik twee afspraken met spelersmakelaars die kennis wilden maken.

Vervolgens bezoek ik de afsluitende training voor de wedstrijd van morgen. Hier spreek ik in de tussentijd met Dannie van de Broek van de Gelderlander en ik tref er Richard Bouwens, één van onze oude sponsors. Iedereen is in afwachting hoe de Eredivisie teams uit de startblokken komen. Zelf hebben we een goed gevoel dat we de punten morgen in Nijmegen kunnen houden.

Bij binnenkomst blijkt dat de Spaanse voetbalbond nog steeds niet de vrijgave voor Mark van den Boogaart heeft geregeld waar we al dagen mee bezig zijn. Daar waar het met Adam Hrepka binnen een dag geregeld is, blijkt de Spaanse mentaliteit anders te zijn. Nadat we via diverse instanties getracht hebben om dit te regelen, lukt het ons uiteindelijk niet. Dit is een teleurstelling omdat Mark morgen niet bij de selectie kan zijn.

Zoals uit de vorige dagen blijkt, hebben we deze week veelvuldig contact gehad met makelaars. We hadden vandaag graag een nieuwe speler bekend willen maken. Helaas lukt dat niet en we hopen dit nu begin volgende week wel te kunen doen. Ik had de week graag anders willen eindigen, maar “wij staan voor N.E.C.” is onze nieuwe slogan. Eén van de kenmerken hiervan is strijd en dat wil ik graag leveren om NEC hogerop te brengen.

Laten we samen achter NEC gaan staan en er een mooi seizoen van maken. Tot ziens in De Goffert!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan