Bijgeloof (Geen Danny Lukassen in de rust)

Heel heel heel vroeger kon je in de rust genieten van artiesten zoals Corry Konings, Andre Hazen en of Koos Albers. Tegenwoordig moeten we het doen met het geel-zwarte Gebroken Hartje, Elvis en of Schele Daan. Niet echt artiesten waar je op zit te wachten dacht ik zo. Nu verrast NEC ons tegen Feyenoord met the one and only Danny Lukassen. Wie kent hem niet! En omdat we deze meneer niet kennen vinden we het eigenlijk wel best allemaal. Onze vrienden uit Rottjeknor denken daar iets anders over. Wat blijkt namelijk. Danny is een rasechte Ajacied! Op de site van FR-Fans is het volgende te lezen.

Op de website van Nec-nijmegen staat te lezen dat voor aanvang van de wedstrijd Nec – Feyenoord en tijdens de rust men een optreden kan verwachten van Danny Lukassen. Danny Lukassen is een in amsterdam geboren artiest die in 1992 meedeed aan de Soundmixshow. Op zich is hier nog niets mis mee; een artiestje dat ooit in een grijs verleden met zijn kop op tv wilde komen.

Helaas brengt de heer Lukassen ook diverse soorten foute nummers. Zo is hij ook bekend van de volgende singles:
1995 : ajax is kampioen
1995 : Zomer in amsterdam
1996 : ajax, de godenzonen
1996 : In de arena gaat het dak eraf.

Wij nemen aan dat men bij Nec niet op de hoogte is van het reportoire van deze zanger en dat het uitnodigen van deze "artiest" op een misverstand berust. Op de site van Danny Lukassen is ook te zien wat hij moet kosten als men hem wil laten optreden. Wij hopen dat Nec voor de goedkoopste variant heeft gekozen: Voor € 600,- komt hij 45 minuten optreden ZONDER geluid. Mocht Nec € 925,- hebben neergeteld, dan komt de volkszanger helaas optreden MET geluid. Echter verzoeken wij dan onze mede-Feyenoordsupporters hem het zingen onmogelijk te maken door hem uit te fluiten of hem vocaal te overstemmen. Wij rekenen op uw medewerking.

Nu moeten we eerlijk zeggen dat Ajax niet op veel steun kan rekenen bij veel NEC supporters maar mochten we morgen toevallig winnen dan is meneer Lukassen ook volgend jaar weer welkom bij de wedstrijd NEC-Feyenoord.

Update. Op de site van Danny Lukassen is te lezen dat zijn optreden morgen in de rust tijdens NEC-Feyenoord niet door zal gaan. Na wat navraag bij NEC bleek Danny Lukassen er geen zin in te hebben om door 600 Feyenoord-supporters uitgefloten te worden en bedreigd is door Feyenoord-fans. Volgens NEC kunnen we Danny dit seizoen nog wel een keer terug verwachten.


Haaaaava naquila hava naquila hava……

Danny zelf heeft ook een persberichtje de deur uit gedaan.

Vanmorgen vroeg heb ik besloten het optreden tijdens de wedstrijd N.E.C. – Feyenoord te annuleren. Dit naar aanleiding van een aantal dreigementen via de email.

Helaas is dit anno 2007 mogelijk. 12 Jaar geleden heb ik aan het begin van mijn Carriere een liedje gemaakt welke betaald is door een Feyenoord supporter en aanhanger. Dit als beginnend artiest die van niets wist. Achteraf een foute beslissing maar iedereen maakt fouten. Vanaf 1996 ben ik voetbalsupporter geworden en volg ik alle voetbal. Ik heb genoten van Feyenoord die de uefa cup won, van AZ die het voetbal weer spanning bracht etc etc. Vanaf 1996 ben ik Carriere technisch een hele andere weg ingeslagen.

Ik ben de huiszanger geworden van de Supportersclub Oranje met wie ik voetbalfans een onvergetelijke dag bezorg in speelsteden tijdens de eindrondes op de grote toernooien. Omdat ik regelmatig op de tribune zit bij N.E.C en ik een nieuw album heb gemaakt werd ik gevraagd om te komen zingen. Nooit is het mijn bedoeling geweest om bij mensen kwaad bloed te zetten. Als dat wel is gebeurd bied ik daar mijn oprechte excuses voor aan. Het optreden is daardoor door mij geannuleerd. daarbij zie ik reacties op het prikbord van Feyenoord staan die er niet toe doen. over mijn gage etc. Ik vond het een veel te grote eer om te mogen zingen bij N.E.C. Dus geloof me geen gage.

Ik hoop dat ik hiermee tegemoet kom aan de wens van al die gene die anno 2007 bedreigingen naar mijn hoofd gooien en wens een ieder die vooral voetbal een warm hart toe dragen en zich niet laten leiden door blinde woede en haatgevoelens een fantastische wedstrijd.
Danny Lukassen

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan