Been & Worm blikken vooruit op Willem II-NEC

Naast de jongens van Legio Noviomagum was ook Omroep Gelderland vandaag bij de laatste training voor de belangrijke wedstrijd tegen Willem II aanwezig. Omroep Gelderland meldt het volgende.

Mario Been over de wedstrijd tegen Willem II: "Ik ben heel erg teleurgesteld over hoe het nu gaat", zegt Been. "De supporters geven aan dat ze achter de ploeg blijven staan. Dat doe ik ook. We gaan naar Tilburg om te winnen, maar willen zeker niet verliezen. Aan de instelling zal het niet liggen."

Been neemt zijn ploeg bewust even apart op trainingskamp. "We kijken nog een stuk wedstrijd VVV, kaarten wat, doen een voetbalquiz en praten over voetbal. Alles voor de drie punten."

Zoals je hier hebt kunnen lezen hebben de jongens van Legio Noviomagum een actie gehouden bij de laatste training. Rutger Worm: "Het was een pittige actie", zegt Worm. "Maar dit is wel goed voor het team. We moeten beseffen dat het zondag erop of eronder is. Ze hadden een spandoek en staken vuurwerk af. "

De confrontatie met Willem II is de laatste finale van 2007. "Het moet gebeuren. Het kan niet zo zijn dat we straks maar één punt voor Willem II staan. Komen we zeven punten voor, dan gaan we met een redelijk gevoel door."

Opstelling:
Babos
Muslu – Wisgerhof – Olsson – El Akchaoui
Worm – Davids – Holman – Kivuvu
Van Beukering – Janssen

Klik hier voor het hele interview met Mario Been

Klik hier voor het hele interview met Rutger Worm

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.