Been naar Italië?

Gisteren was onze trainer op bezoek in het programma “Voetbal insite”. In het programma vertelde Been dat hij de ambitie heeft om ooit nog een keer als trainer naar Italië te gaan en nooit trainer van Ajax wil worden. Opvallend was een vraag via de mail binnenkwam over de spelers en hoe zij naar de derby toeleefden. Been antwoordde hierop dat de spelers erg ontspannen waren.

Ook Johan Derksen was aanwezig en die was als NEC-supporter blij met Mario Been. Minder blij was hij dat NEC ruzie heeft gemaakt met Marcel Boekhoorn. Derksen zag in Boekhoorn dè man die NEC naar de subtop had moeten loodsen. Ook waren, volgens Derksen, Niedzielan en Barreto compleet verkeerde spelers voor NEC en mochten we onze handen dichtknijpen dat we Barreto nog voor een goede prijs verkocht hebben. Op Niedzielan heeft NEC zeker geld toe moeten leggen, aldus Derksen.

Nadat Been Willem van Hanegem had verbeterd omdat Willem NEK zei, werd de vraag gesteld wat Been komende week met de selectie ging doen. “Ik denk dat we dinsdag maar weer eens gaan paintballen,” aldus Been.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan