Waar is NEC mee bezig?

Regelmatig heeft NEC de afgelopen maanden laten lekken, dat Saïd Boutahar en Romano Denneboom in de winterstop mochten vertrekken. Goed voor de clubkas. Romano helpt een handje mee en vindt zelf een club in Willem II. Vervolgens weigert NEC haar medewerking aan de transfer, want ‘het is een directe concurrent’. Bovendien blijkt nu plotseling dat de transfersom niet in de clubkas gaat maar naar investeerder Marcel Boekhoorn.
Wat is hier mis?
1. Zo ga je niet met je personeel om. Dit maakt een hele slechte indruk op andere spelers. De ‘warme’ volksclub NEC bestaat blijkbaar echt niet meer. We zien Romano het liefst hier voetballen, maar het is nu beter dat hij met een ererondje na de kerst vertrekt, dan een terecht onwillige speler nog een half jaar in de selectie te hebben. Manmanagement heet dat, maar daar heeft het technisch platform schijnbaar nog nooit van gehoord. Schrijf daar eens een rapport over!
2. Uit berichten blijkt dat NEC gebrouilleerd is met Boekhoorn. Ik spreek vast namens vele NEC-supporters als ik hier opmerk dat ik liever NEC-fan Boekhoorn bij de club zien rondlopen dan degene die erin geslaagd is om hem en andere investeerders weg te jagen.
3. Wat is er toch met ons clubje aan de hand???(Ron D.)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan