Verplichte combi voor Willem II…….euhh NEC

Op de website van de supportersvereniging staat het onthutsende verslag van de briefwisseling tussen de supportersvereniging en de gemeente Waalwijk naar aanleiding van de belachelijke verplichte combiregeling naar RKC begin februari.
Vorige week vroeg de supportersvereniging uitleg aan de gemeente Waalwijk betreffende de regeling, wat zijn nu precies de achtergronden om tot deze beperkende maatregelen te komen? Deze week kreeg de supportersvereniging antwoord, waarbij het tot hun verbazing bleek te gaan om de beschikking voor de wedstrijd tegen Willem II, die een week later op het programma staat! (Blijkbaar hebben de autoriteiten de smaak van de verplichte combi’s te pakken gekregen.)
Na op hun fout te zijn gewezen antwoordde de gemeente Waalwijk dat het hier gaat om een standaardbrief en dat bij een nieuw verzoek slechts de naam Willem II in NEC veranderd zou worden! Mocht er nog iemand geloven in “maatwerk” per club of zelfs per wedstrijd, zie hier het bewijs dat het totaal niet toegepast wordt. NEC, andere clubs en KNVB, slaap zacht, op deze manier reist er over een paar jaar niemand meer naar uitwedstrijden. Ach ja, als de play offs er maar komen, niet? (pol)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan