Tininho naar Ado Den Haag, Valencia vertrokken

Tininho heeft een mondeling akkoord bereikt over een contract voor twee jaar bij ADO Den Haag.

De huidige verbintenis van de Braziliaan bij NEC loopt aan het einde van het seizoen af. De 28-jarige Tininho wordt deze week medisch gekeurd bij ADO en zal bij goedkeuring als nieuwe aanwinst worden gepresenteerd.


ADO wordt de vierde Nederlandse club van de Braziliaan. In 1998 werdt Tininho door Feyenoord uit Brazilië weggeplukt. Hij speelde drie seizoenen in Rotterdam. De middenvelder vervolgde zijn loopbaan bij RBC Roosendaal (twee seizoenen) en is ook bij NEC aan zijn tweede seizoen bezig. In totaal speelde Tininho 157 wedstrijden in de Eredivisie, waarin hij zeven keer scoorde.


José Valencia keert NEC de rug toe en gaat in zijn vaderland Ecuador op zoek naar een nieuwe club. De linksback raakte dit seizoen zijn basisplaats kwijt en kwam pas tweemaal in actie.

Valencia was bij NEC bezig aan zijn tweede seizoen. Vorig seizoen maakte de 23-jarige Ecuadoriaan nog 27 keer zijn opwachting in het eerste elftal van NEC. Het nog tot medio 2007 doorlopende contract van Valencia is op 1 januari ontbonden

Bron: Vi.nl

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan