Straatjes schoonvegen

Meestal worden de eigen straatjes schoongeveegd in hartje winter als de sneeuw in de straten valt, maar bij NEC lijken alle bezems en sneeuwschuivers van stal te zijn gehaald, en dat bij deze temperaturen, waarbij je druk maken niet echt wenselijk is.

Het begon allemaal met het conflict tussen de investeerders en Van Delft over de opvolger van de laatstgenoemde. Dat leek een beetje op de achtergrond te zijn geraakt. Daarna verscheen een interview in De Gelderlander met Van Delft, waarbij een bepaalde passage tegen het zere been was van Lok, die daar vervolgens weer op reageerde via forzanec. Daarin kreeg Looyen weer kritiek en vond Leen het weer nodig om onder zijn redactie een column te doen laten verschijnen op de site van NEC.

Er zijn al veel mensen die hun conclusies trekken, maar zolang er eigenlijk nog niks door de bovenstaande personen gezegd is, lijkt mij dat nog erg moeilijk. Een conclusie is namelijk alleen gebasseerd op vermoedens. En vermoedens worden pas feiten als ze in het openbaar bevestigd worden.

Misschien is het eens een keer goed dat alle partijen gewoon eens duidelijkheid gaan verschaffen en antwoorden gaan geven op allerlei vragen die bij supporters leven zoals: Wat was de druppel om te gaan? Kon de trainer zijn eigen spelers halen en was hij helemaal vrij om te bepalen wie hij opstelde? Waarom zien de investeerders Paes niet zitten? Waarom blijft Van Delft Looyen steunen? Wie bepaalt wat bij NEC?

Soms helpt het eigen straatje schoonvegen niet meer en moet je een keer puin ruimen. (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan