Stilte

Het nieuws dat in Nijmegen pasfotoregistratie ingevoerd zal gaan worden is inmiddels bijna een week bekend, terwijl de club al minimaal een week eerder op de hoogte was. Op de diverse forums blijkt dat veel supporters vragen hebben over hoe het precies gaat werken.
Ook wij hebben die vragen. Zo gaan er verhalen over een foto op de kaart, waardoor die niet meer overdraagbaar zou zijn. Wij hebben altijd begrepen dat de foto’s slechts gebruikt worden om een database aan te leggen (en dus niet op de kaart zelf geplaatst worden), die dan gebruikt zal worden bij de opsporing van daders na incidenten. Dat zou betekenen dat de seizoenkaart gewoon overdraagbaar zou blijven. Of mogen mensen alleen het stadion in als ze een pasfoto ingeleverd hebben? En hoe zit het eigenlijk met clubcardhouders en losse kaarten? En wie hebben er allemaal toegang tot die database?
Genoeg vragen dus, NEC zou er goed aan doen zo snel mogelijk duidelijkheid te verschaffen. De marketing experts hebben nu toch wel genoeg tijd gehad om het verhaal zo’n draai te geven dat het juist heel gunstig voor ons als supporters is? Net zoals Van Delft destijds met de clubcard (“ik zie het als een servicemiddel naar de supporters”). Wij wachten in spanning af.(pol)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan