Rob Wielaert volgt Lok straks richting Breda

Dat Rob Wielaert komend seizoen niet meer voor NEC zou spelen, was geen verrassing. Wel dat hij in Breda herenigd zou worden met Cees Lok .
Je zou veronderstellen dat de verdediger een goed gesprek heeft gehad met de trainer alvorens hij zijn krabbel zou hebben gezet. Niets blijkt minder waar. „We hebben elkaar wel gesproken, maar het ging voornamelijk via de voice-mail. Lok is nou eenmaal moeilijk te bereiken.”


Nadere uitleg over de beweegredenen van de trainer om op te stappen bij NEC heeft Wielaert ook niet gekregen. „Ik denk dat hij het nog aan niemand heeft verteld, anders was het wel naar buiten gekomen. Als hij het aan mij wil vertellen, dan zal ik het wel een keer horen, denk ik.


„Het was voor mij in elk geval geen breekpunt om naar NAC te gaan. Ik weet hoe Cees Lok werkt. En dat is een werkwijze waar ik me in kan vinden“, aldus Wielaert. „Maar ik richt me nu nog steeds op NEC, want het kan nog een heel mooi jaar worden.“


De kaartenlast kan de verrassing van het seizoen parten spelen. Wielaert is één van de zes Nijmegenaren die met drie gele kaarten op scherp staat. Hij moet dus op zijn tellen passen. NEC liep zaterdag in Tilburg tegen liefst drie gele kaarten aan.


De eerste die door scheidsrechter Wegereef op de bon werd geslingerd, was David Jones. Na een pittige tackle op Agustien, maakte Willem II-speler Van Mosselveld zo veel misbaar dat de arbiter naar zijn kontzak greep. Voor de Englesman is het de eerste boeking sinds hij in Nederland speelt.


Peter Wisgerhof en Jonas Olsson, de centrale verdedigers, kregen eveneens geel voorgehouden. Voor beiden is het de derde vermaning, zodat zij nu alletwee op scherp staan. Dat geldt ook voor Babos, Van der Doelen, Leiwakabessy en Wielaert.

Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan