Programma Open Dag

Traditioneel sluit NEC de voorbereidingsperiode af met de NEC Open Dag in en rondom het McDOS Goffertstadion. Waar vorig jaar al een groot aantal veranderingen doorgebracht waren in het programma, zo heeft de NEC Open Dag 2006 een complete metamorfose ondergaan!

Activiteiten voor iedereen
Vorig jaar is voor het eerst het NEC Beach Soccer Toernooi gehouden met spelers van oud NEC Ook op deze Open Dag zullen de helden van weleer elkaar treffen in het mulle zand. Compleet met tribunes en voorzien van muziek en professioneel commentaar. Onder andere Jack de Gier, Anton Janssen en Björn van der Doelen zullen hierbij hun opwachting maken! Nieuw dit seizoen is de medewerking van de Lucht Mobiele Brigade. Zij zorgen voor een parachutesprongsimulatie. Waaghalzen zijn dus van harte welkom! Naast de gratis rondleidingen in het McDOS Goffertstadion zijn er natuurlijk ook veel voetbalspellen waar jong & oud zich bij uit kunnen leven. Onder andere het Coke 360° spel, de meter voor het Hardste Schot en de Superkickstruck zijn terug te vinden op het voorterrein.

BNN & NEC
Ook publieke omroep BNN is dit jaar weer van de partij op de NEC Open Dag. Zij bieden NEC supporters de kans om zich in te schrijven voor een nieuw spel wat in de rust van thuiswedstrijden gespeeld gaat worden. Het spel wordt gespeeld in quiz-vorm en de winnaar weet zich verzekerd van een gastrol in de populaire Nederlandse soapserie ‘Onderweg naar Morgen’. De uitverkorenen die voor deze prijs gaan strijden tijdens NEC thuiswedstrijden zullen later deze dag, rondom het optreden van De Sjonnies, in het stadion bekend worden gemaakt.

Voorterrein McDOS Goffertstadion
Vanaf een uur of 11 is NEC minnend Nijmegen & omstreken van harte welkom. Vooral de jeugdige bezoekers kunnen dan hun hart al ophalen bij het grote aantal attracties van Peter & Ans Schaap. Uiteraard is er op het podium, dat een andere plaats heeft dan u gewend bent, al genoeg te horen & te zien. Om 12:00 uur zal Jochem van Gelder, bekend van TV en hartstochtelijk ambassadeur van de NEC Juniors, de NEC Open Dag officieel openen met de eerste ronde van het NEC Spel. Uiteraard verlenen hier ook diverse NEC spelers hun medewerking aan! Later zullen hier ook optredens volgen van de ‘Gebroeders KO’ en wordt de NEC Mascotte voor het eerst live aan het aanwezige publiek getoond.

Houseparty in Bussluis
Onder het bezoekersvak van het McDOS Goffertstadion, in de bussluis, wordt dit jaar voor de 2e keer in successie de NEC Houseparty gehouden. Vorig jaar namen twee NEC supporters het initiatief hiertoe, zij organiseren het dit jaar voor de tweede keer. De Houseparty start rond 11 uur en stopt als de rest van het programma van de NEC Open Dag zich voortzet in het McDOS Goffertstadion.

Programma in McDOS Goffertstadion
Anders dan voorgaande jaren zet het programma van de NEC Open Dag zich vanaf 14:00 uur voort op het hoofdveld van het McDOS Goffertstadion. Alle bezoekers van de NEC Open Dag zijn hier van harte welkom en ook dit onderdeel is gewoon gratis! Na een spectaculaire opening zullen oud NEC bestuurslid Sije Visser en oud NEC Voorzitter
Hans van Delft in het zonnetje worden gezet door de NEC Supportersvereniging. Traditiegetrouw is dan het woord aan de nieuwe NEC Voorzitter, Vincent Paes met een vooruitblik op het komende seizoen. Daarna is het tijd om de harten sneller te laten kloppen en kan iedereen samensmelten tot één feestende massa. Dan is het namelijk tijd voor… De Sjonnies!!

Presentatie NEC Selectie 2006-2007
Als De Sjonnies gezorgd hebben voor een vrolijke opwarmer wordt de NEC Open Dag afgesloten met de presentatie van de voltallige selectie van NEC Eén voor één zullen de spelers & begeleiding het podium betreden. Na afloop is er natuurlijk ruim de gelegenheid voor alle fans om in de gracht rondom het hoofdveld een kersverse fotokaart met handtekening te scoren!

Tijdschema voorterrein McDOS Goffertstadion 11:00 uur
Opening van horeca, attracties, merchandise, overige kramen, muziek op podium
12:00 uur 1e ronde NEC spel
12:30 uur Eerste optreden ‘Gebroeders KO’
12:45 uur Onthulling NEC Mascotte
13:00 uur 2e ronde NEC spel
13:20 uur Tussenspel Karaoke voor ouders NEC
13:45 uur Finale NEC spel
14:00 uur Tweede optreden ‘Gebroeders KO’

Vanaf 12:15 uur NEC Beach Soccer Toernooi
Vanaf 11:00 uur NEC Houseparty in Bussluis onder bezoekersvak

Tijdschema hoofdveld McDOS Goffertstadion 14:00 uur Muziek op podium in stadion
14:30 uur Opening & Introductie
14:35 uur Demonstratie Lucht Mobiele Brigade
14:45 uur Afscheid Sije Visser & Hans van Delft door NEC Supportersvereniging
15:00 uur Speech NEC Voorzitter Vincent Paes
15:10 uur Optreden van De Sjonnies
15:45 uur Presentatie NEC selectie 2006-2007
16:00 uur Sluiting NEC Open Dag met handtekeningsessies in gracht rondom hoofdveld

Bron: NEC-Nijmegen

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.