NEC zoekt nog naar extra versterking

NEC heeft zijn selectie nagenoeg rond, maar de clubleiding sluit niet uit dat er voor het nieuwe seizoen nog één versterking bij komt, wellicht een spits.

„Voorlopig gaan we met deze jongens verder“ zo zegt technisch directeur Leen Looyen. „Mogelijk komt er ruimte voor versterking als we een van de huidige spelers kunnen verkopen. Bovendien zijn we contractueel verplicht nog iemand af te staan aan TOP Oss.“

Volgens Looyen is een transfer van Edgar Barreto op dit moment niet aan de orde. Zaterdagmiddag staken weer eens geruchten de kop op dat Feyenoord de Paraguyaan zou willen inlijven. Looyen was uren kwijt om het verhaal te ontzenuwen.

Ondertussen blijft NEC zelf nog op zoek naar een eventuele versterking. „We blijven speuren naar een buitenkansje. Ik heb stille hoop dat we begin augustus toch weer bij Manchester United kunnen aankloppen“, aldus Looyen zaterdag.

NEC speelde zaterdagmiddag het derde oefenduel in de voorbereiding en voor de derde keer op rij konden de Nijmegenaren niet imponeren. De eredivisionist speelde in Malden tegen Juliana’31, een tweedeklasser die dit jaar het 75-jarige bestaan viert.

De profs wonnen weliswaar met 2-1, maar het oefenpotje maakte andermaal duidelijk dat het Nijmeegse motortje na bijna twee weken sleutelen nog altijd behoorlijk sputtert. Eerder blameerde NEC zich tegen de amateurtak. De eerste oefenwedstrijd eindigde in 3-3.

Trainer Mario Been maakt zich echter geen zorgen. „We zijn elke dag begonnen met een bosloop, daarna volgden nog twee trainingen. Natuurlijk gaat dat in de benen zitten. Ik maak me dan ook echt geen zorgen, het komt allemaal goed“, sprak de nieuwe Nijmeegse hoofdcoach in Malden.

Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan