NEC – Heracles

Treurig. Anders kan de vertoning van gister niet omschreven worden. De veredelde oefenwedtrijd lokte alleen de allertrouwsten naar het stadion en deed pijn aan de ogen. Het gezapige spel op het veld en de weinig gepassioneerde sfeer op de tribunes gaven aan dat zeer weinigen op deze play off wedstrijden zitten te wachten. Er waren er zelfs die stiekem hoopten dat Heracles in de slotfase het toch teleurstellende seizoen definitief naar de vergetelheid zou schieten.
Nu kunnen we ons op gaan maken voor een dubbele derby. Zulke beladen, prachtige wedstrijden verdienen helemaal geen decor van Intertoto play off en dat zal zijn doorslag hebben op de kaartverkoop. Gezien het feit dat de wedstrijden zoveel mogelijk bij daglicht gespeeld dienen te worden wordt beide woensdagen al om 7 uur afgetrapt en dat zal betekenen dat de stadions niet vol zullen zitten. Om over de uitvakken nog maar niet te spreken.
Daarmee zullen de wedstrijden overigens prima in het plaatje van de play offs vallen, want nergens stromen de stadions vol voor dit “commercieel aantrekkelijke toetje”. Al zal de KNVB ongetwijfeld blijven volhouden dat het een doorslaand succes is. (pol)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan