Grot leidt Jong NEC naar zege op Heracles

Guilliano Grot ging maandagavond in het Goffertstadion verder waarmee hij zaterdag de wedstrijd tegen Heerenveen had voltooid.

Na zijn late treffer in de Nijmeegse hoofdmacht trof de aanvaller tweemaal voor Jong NEC tegen Heracles.

De Nijmeegse reserves wonnen met 3-0. De afstand tot de rode streep bedraagt met nog vier wedstrijden te gaan acht punten. Grot rondde in de veertiende minuut een aanval af, die was opgezet door Jasar Takak en Rutger Worm.

NEC-doelman Raymon van Emmerik werd vervangen door Göksu Hacancik omdat hij zich niet lekker voelde.

In de rust verving trainer Wim Rip Bart van den Eede en Takak voor Chaimil Mormon en Melvin Kolf. NEC was ook daarna tegen de zwakke Almeloërs oppermachtig. Op aangeven van Worm zorgde Grot in de 57ste minuut voor 2-0. Alexander Prent verscheen driemaal alleen voor het doel. Alleen de laatste keer, in de 89ste minuut, vond hij het net: 3-0.