Demouge niet naar MVV of Den Bosch

FC Eindhoven-aanvaller Frank Demouge gaat niet in op de interesse van MVV en FC Den Bosch.


De Nijmegenaar blijft in principe tot eind dit seizoen bij de blauwwiten. „Behalve als zich de komende dagen een eredivisieclub meldt. Dan vertrek ik alsnog”, zei Demouge gisteren.


Een gegadigde uit de Eredivisie zal de aanvaller voor 1 februari moeten overnemen. Dan gaat de transfermarkt weer op slot. Eerder deze week toonden NAC en ADO Den Haag interesse. „Ik heb zelf niks van die clubs vernomen, dus ik weet ook niet hoe het precies zit.”


De aanvaller voerde de afgelopen dagen gesprekken met MVV en FC Den Bosch. Beide clubs wilden hem per direct inlijven. Niettemin geeft Demouge de voorkeur aan zijn huidige werkgever. „FC Eindhoven heeft mij dit seizoen een kans gegeven. Ik ben hier weer helemaal fit geworden. Dan is het wel zo netjes om tot het einde van de competitie hier te blijven”, aldus Demouge, die vorig jaar als speler van NEC lang uit de roulatie was vanwege een ernstige knieblessure.


FC Den Bosch is overigens niet helemaal uit beeld bij de spits. „Wellicht heeft die club eind dit jaar nog steeds interesse. We zullen in ieder geval contact houden.”

Bron: Elf Voetbal

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan