20 Februari: Supportersavond

Als alles gaat zoals het moet gaan is er op maandag 20 februari weer de traditionele supportersavond in de Gaanderij. Nou traditioneel… er zijn wat kleine aanpassingen. De opstelling zal wat anders zijn (een soort Barend & van Dorp opstelling). NEC zal ook gewoon spontaan vragen van supporters gaan beantwoorden, waardoor er (hopelijk) meer een open discussie zal plaatsvinden.
Onderwerpen die op de agenda staan zijn o.a. de identiteit van de club, het imago van de club en het daarmee samenhangende technisch beleid. Ook zullen de uitwedstrijden (o.a. combi’s en verplichte uitkaart) besproken worden enz. De club zal hier kort iets over vertellen en vervolgens kunnen supporters dan hun mening uiten en hun vragen stellen.
Er is ook een rondvraag, waardoor iedere supporter (want alle supporters zijn welkom) vragen kan stellen over zaken die niet op de avond aan bod zijn geweest.
NEC zal als gastheer de supporters in de gaanderij voorzien van een drankje. De tapkraan zal echter deze keer pas na de supportersavond open gaan tijdens de afsluitende “borrel”.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan