Zaterdag is het feest

Inderdaad, je leest het goed. Zijn wij er zo zeker van dat we de wedstrijd tegen het kwakkelende Willem II winnend gaan afsluiten? Allerminst, NEC is immers berucht vanwege het in het zadel helpen van dolende ploegen. Toch is er reden tot vreugde, want zaterdag a.s. rond de wedstrijd tegen de Kruikenzeikers wordt fanzine nummer 25 verkocht! Een waar jubileum dus!!
Om dit heugelijke feit te vieren hebben de makers van jullie fanzine niet stil gezeten, want DTH 25 is de dikste uitgave ooit! En die bieden wij de supporters van NEC in de losse verkoop aan voor de eenmalige spotprijs van slechts EEN euro! Ga dus zaterdag massaal op zoek naar de verkopers op de vaste locaties (rotonde in park, Hazenkamppoort, Eendracht en voorplein) en zorg dat je dit speciale nummer, met onder andere een interview met Barreto, in je bezit krijgt.
En wie mocht denken dat wij a la NEC (denk Porto) onze trouwe leden in de kou laten staan, helemaal mis! Zij krijgen zoals altijd het fanzine voor de wedstrijd thuis gestuurd, deze jubileumeditie zal echter voorzien zijn van een kleine geste van de makers om deze loyale lezers te danken voor hun steun. Veel leesplezier en tot zaterdag!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan