veiligheid en wanbeleid

En weer moet vanwege veiligheidsredenen een wedstrijd van NEC eerder gespeeld worden: NEC-Vistas gaat naar 12.30 uur. Er is de laatste twee jaar ook zoveel gebeurd rond die wedstrijd tegen die geel-zwarten, dat er strengere veiligheidseisen van kracht moeten worden om de orde toch nog net te kunnen handhaven….not!

Guusje en de politie kunnen al die beperkende maatregelen en nieuwe veiligheidseisen gewoon niet meer uitleggen. Weer worden er supporters gepest, met name de stappers en mensen die na een lange week werken eens een keer willen uitslapen in plaats van de wekker zetten op de vrije zondag! En wat te denken van de supporters die zelf op zondagmorgen tegen een bal trappen?

NEC vind alles maar goed en boeit het allemaal maar niks dat de wedstrijd naar 12.30 uur gaat. Niks doen voor supporters die naar NAC gaan en die geen lid zijn van de supportersverening, niks doen tegen de drooglegging en nu dus weer niks doen tegen het belachelijke besluit om weer om half 1 te voetballen. Waarom? Is NEC de loopjongen van de gemeente geworden soms? Ik ben bang dat ik het antwoord al weet!(ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan