Vandaag(maandag) MRI-scan voor Rutger Worm

Van de schouder van Rutger Worm wordt vandaag een MRI – scan gemaakt. Bij het grootste talent van NEC ging afgelopen woensdag de schouder uit de kom. Dat gebeurde eind vorig seizoen ook al tijdens een training.


“Ik ben het nu al helemaal zat”, zei Worm afgelopen zaterdag na de oefenwedstrijd van NEC tegen Gaziantepspor. “We konden niet eerder een scan laten maken, maar dat is niet erg. De schouder moet toch rust hebben.”


De 19-jarige aanvaller deed de afgelopen dagen wel mee met de looptraining. “Dat ging goed. De schouder voelt al een stuk beter. Ik ga ook vol vertrouwen naar die scan. Hopenlijk kan ik me over twee of drie weken weer bij de groep voegen.”


Bart van den Eede zou eigenlijk afgelopen zaterdag al terugkeren, maar een plots weer dikke enkel op vrijdag verhinderde dat. De Belgische spits trainde gisteren alweer mee met de groep en is er naar verwachting woensdag in de oefenwedstrijd tegen Dordrecht inzetbaar.


Of Tininho meespeelt is nog onzeker. De Braziliaan kampt na een duel in de wedstrijd tegen FC Porto met gekneusde ribben, een blessure waarvan de duur moeilijk te voorspellen valt.

Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan