Van Delft kondigt wijzigingen aan

NEC-voorzitter Hans van Delft zal snel een verandering aanbrengen op technisch beleid. Waar Van Delft precies mee bezig is, wil hij niet zeggen.

“We gaan iets wijzigen op technisch platform”.

“Deze voorzitter heeft geen verstand van voetbal”, vervolgt Van Delft. “Ik zal zorgen dat er meer mensen komen die wel verstand van het spelletje hebben”.

“Of dat ook betekent dat ik stop? Daar reageer ik niet op. Maar ik ben nu acht jaar voorzitter en het is heel zwaar. Mijn positie staat niet ter discussie, maar iedereen mag me bellen die zich geroepen voelt”, zegt Van Delft.

Van Delft zou het liefst zien dat Marcel Boekhoorn, de grootste geldschieter van NEC, het stokje van hem overneemt. “Maar Marcel wil niet. Hij is een man van de achtergrond”.

Volgens Van Delft hebben de grote sponsors geen prettig seizoen beleefd. “Als je speelt zoals wij hebben gespeeld, zijn investeerders niet makkelijk. Daar heb ik begrip voor.”

Wel houden de financiers volgens de voorzitter alle vertrouwen in de belangrijkste spelers. “Wij gaan een nieuwe selectie bouwen rond spelers als Niedzielan en Barreto. Trainer Cees Lok heeft zich daar ook over uitgesproken.”

Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan